Winnaar van de 10KM van de Enza Zaden Vooroeverloop.

Naam: Dyan Hendriks
Leeftijd: 28
Afstand: 10km
Woonplaats: Bolsward
Eindtijd: 37:47

Waarom deed je mee?

Ik deed in Team Mad Scientists mee met collega’s van Enza Zaden. Zij vroegen om samen met hun in teamverband te lopen, dus het was aanvankelijk vooral uit gezelligheid.

Hoe ging het?

Het ging niet helemaal zoals ik wou lopen, maar tevreden met de tijd en hoe ik ervoor stond aangezien ik verder geen rust had ingepland.

Loop je al lang?

Ik loop mijn hele leven al, vanaf jong af aan, met voetbal stond het op een lager pitje, het was meer bedoeld om fit te blijven. Daarna is voetbal ingeruild voor triatlon en heb ik het weer serieuzer opgepakt. Met leuke tijden, dus ben zeer tevreden met deze tijd en hoe het ervoor stond voor de hele triathlon in Almere.