Logo Enza Zaden Vooroeverloop

Shirtsponsors onmisbaar voor Enza Zaden Vooroeverloop!

Sport en sponsoring zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zonder professionele sponsoring kan geen topsport bestaan, dat zal iedereen duidelijk zijn.
Maar ook de “gewone sportieve medemens” heeft uiteindelijk met sponsoring te maken. Voor menig sportief evenement of toernooi zijn het de sponsors die het mogelijk maken om iets te kunnen organiseren.
Voor de organisatie van de Enza Zaden Vooroeverloop zijn we ontzettend blij met de bijdrage van een groep bedrijven die het mogelijk maken om elke deelnemer een prachtig loopshirt te kunnen aanbieden. Een shirt van prachtige kwaliteit voorzien van een stoere opdruk van onze sponsors!


Op de voorzijde van ons Lime-groene shirt natuurlijk onze naamsponsor: Enza Zaden.

Enza Zaden in Enkhuizen is een van ’s werelds meest toonaangevende groenteveredelingsbedrijven. Het bedrijf ontwikkelt nieuwe groenterassen en produceert en verkoopt de zaden hiervan. Grote kans dat er regelmatig paprika, komkommer, sla of tomaat van Enza Zaden op je bord ligt. Waar ter wereld je ook bent. Het familiebedrijf is in 1938 opgericht en heeft internationaal 2000 medewerkers, waarvan ruim 800 in Enkhuizen. Enza Zaden is daarmee een betrokken en belangrijke werkgever in West-Friesland. Enza Zaden ondersteunt wereldwijd projecten die een gezond voedingspatroon en een gezonde levensstijl bevorderen. Onder de noemer EnzActive ontwikkelen en sponsoren zij gezonde en sportieve activiteiten voor medewerkers en relaties. Zowel binnen als buiten het bedrijf. En zo ondersteunt EnzActive ook dit jaar weer de Enza Zaden Vooroeverloop. 

Op de achterzijde van het shirt totaal 6 shirt-sponsors op volgorde:

De Hypotheker Hoorn is hét adres waar je terecht kunt voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje. In een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of online vertellen we je alles wat je moet weten over de beste hypotheek in jouw situatie.
Tot ziens bij…JAZEKER! De Hypotheker, Dal 8 te Hoorn.

“Gam Bakker is een logistieke dienstverlener die maatwerk oplossingen biedt voor transport, warehousing en douane afhandeling. Met onze enthousiaste aanpak en ons innovatieve vermogen onderscheiden wij ons in de markt. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van stekgoed, bloemen en planten naar Frankrijk en Engeland en onze geklimatiseerde warehouses zijn gelegen in Middenmeer en Westzaan.”

Runorganizer wil het voor hardlopers eenvoudiger maken om in te schrijven op (lokale) hardloopevenementen ‘all over the globe’.
Zodra je de app hebt gedownload en 1x je gegevens hebt ingevuld, is inschrijven een kwestie van een paar klikken.
Voor organisatoren dé kans op meer inschrijvingen!


Plantenkwekerij Gitzels, geworteld in de Westfriese klei, maar inmiddels een landelijke speler in het leveren van jonge planten aan vollegrondsgroentetelers en opkweekdiensten voor zaad- en veredelingsbedrijven. Gevestigd in het glastuinbouwgebied onder Wervershoof, na onze meest recente nieuwbouw niet te missen! Betrouwbare leverancier, maar ook eerlijke en prettige werkgever. En voor seizoenwerkers altijd plaats!
Let op: februari 2022 open dag, voor een ieder die eens een kijkje wil nemen!

Kwekerij Helderman is een moderne en vooruitstrevende paprika-kwekerij.
Kwekerij Helderman teelt en verwerkt haar paprika’s op een efficiënte, 
duurzame en milieuvriendelijke wijze tot een gezond en kwalitatief mooi product. 
Wij wensen iedereen van de Vooroeverloop veel plezier, 
beweeg en eet een paprika!

Mastermate is de technische groothandel voor bouw- en bouwgerelateerde bedrijven met vestigingen praktisch overal in Nederland en een online webshop met 20.000 artikelen uit voorraad leverbaar. Het assortiment betreft o.a. IJzerwaren, Gereedschappen, Hang- en Sluitwerk. Met een doeltreffende combinatie van regionale familiebedrijven en een daadkrachtige landelijke organisatie is het de enige in zijn genre Wij hebben heel duidelijk voor ogen dat wij boven de verwachting van de klant willen presteren en op deze manier ten alle tijde een 9+ ervaring willen genereren bij onze klanten! https://www.mastermate.nl/over-mastermate/over-ons/