SAVE THE DATE – ZONDAG 13 OKTOBER

Ook dit jaar kleurt het Streekbos weer blauw. 
Op zondag 13 oktober 2019 organiseert UNICEF West-Friesland voor de 43ste keer hèt loopevenement om geld in te zamelen om kinderen wereldwijd een kans te geven. Dit jaar meer specifiek voor kinderen op de vlucht. Samen met familie en vrienden is er plezier voor iedereen. 

In de ochtend organiseert Unicef WF een run voor iedereen boven de 12 jaar. Dit jaar zijn er de afstanden 4, 8, 10 en 16 km. In de middag vindt de Unicefloop plaats voor de schoolgaande kinderen. Zie hiervoor ook de folder die op de scholen wordt uitgedeeld.

Kortom, ons programma ziet er als volgt uit
11:00 Start Prestatieloop
12:30 Start Kidsrun 1,25 km of 2,5 km 
13:30 Start Kabouterloop & Kinderloop

Ben jij er ook weer bij dit jaar?
De inschrijvingen zijn al geopend. Het belooft een prachtige dag te worden voor het hele gezin! Volg onze facebookpagina om up-to-date te blijven: Unicefloop WF – 13 oktober 2019 of neem een kijkje op onze nieuwe website: www.unicefwf.nl