Enza Zaden Vooroeverloop 2019 was een succes!

Zondag 1 september deden in totaal meer dan 600 deelnemers mee aan de Enza Zaden Vooroeverloop. Een grote opkomst waar de organisatie erg trots op is. Het was een perfecte dag met goede weersomstandigheden om goede tijden neer te zetten als ook te genieten van de mooie loop langs de vooroever bij het IJsselmeer.

Om 10.00 uur was de start van de KidsRun. Meer dan 60 kinderen deden fanatiek mee aan een afstand van 1 of 2 km. Na de finish kreeg iedere deelnemer een medaille.

Om 10.30 uur klonk het startschot van de 5 km waarna de 10 km en 21 km volgden. Parcoursrecordhouder Uwi Ambroise van de 21 km heeft ook dit jaar weer meegedaan en heeft ook dit jaar weer gezegevierd als winnaar op de 21 km.
De prijsuitreiking was op het terrein van het Stoommachinemuseum waar de trotse winnaars een beker en een waardebon van Runnersworld in ontvangst mochten nemen. 

Dit jaar was er voor de eerste keer ook een Team van het Jaar competitie. Deze is bij de 5 km gewonnen door team Samcity en bij de 10 km door team Schouten Techniek.

Tevens is er een cheque uitgereikt twv. 300,-aan het Nederlands Stoommachinemuseum welke door de giften van de deelnemers is ingezameld. Een mooi gebaar.

Het was een mooie dag, met veel blije en voldane deelnemers. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement. Voor uitslagen en foto’s ga naar www.enzazadenvooroeverloop.nl