Hoofdsponsor Samcity / Funfestijn

De Enza Zaden Vooroeverloop kan niet georganiseerd worden zonder haar trouwe sponsors.
Graag laten wij jullie kennismaken met onze nieuwe sponsor, die de Enza Zaden Vooroeverloop in het algemeen en de Kidsrun in het bijzonder een warm hart toe draagt: Funfestijn / Samcity 

Wie is onze sponsor Funfestijn / Samcity?

FunFestijn
Het FunFestijn is een speelparadijs voor jonge kinderen, met binnen- maar ook buitenactiviteiten. Klimmen, klauteren, springen en glijden. Het kan hier allemaal! Ouders kunnen heerlijk vertoeven en genieten van het lekkers van onze horeca!


Samcity
De slogan luidt City Full Of Fun. Een city gericht op bewegen en het maken van plezier voor jong én oud! Er is een trampolinepark met onder meer Walk on Walls, foampits, BigAirBags, een dodgebal- en dunkzone, high performance trampolines en een Ninja Course. Een BMX- & Skatepark vol sportieve uitdagingen. Je kunt lasergamen en escaperooms bezoeken. Kinderpartijtjes, familiefeesten, sportlessen, vrijgezellenfeesten, schoolreisjes, bedrijfs- of vriendenuitjes, vergaderen met teambuildingsactiviteiten of spontane bezoekjes. Alles is mogelijk!

Waarom sponsoren jullie de Enzazaden Vooroeverloop?

Zowel het FunFestijn als Samcity zijn ontstaan vanuit de ambitie kinderen te laten bewegen.
Dit maakt dat onze sponsoring zich vooral richt op sportieve activiteiten. Zo is Samcity ook hoofdsponsor van BMX Stede Broec.

Lopen jullie zelf ook mee? En zo ja, op welke afstand?

Als sponsor van de Kidsrun lopen wij uiteraard zelf ook graag mee. Vanuit Samcity hebben we een team samengesteld voor de 5 km.

Hoe heet het team?

Team Samcity natuurlijk!

Hebben jullie een geheim wapen? 

Teamspirit! Maar daar is niet geheims aan. Dat stralen we uit! Samcity is tenslotte een fantastisch bedrijf om bij te werken. Ook binnen het bedrijf is de teamspirit groot!

Wij wensen de kinderen die meedoen met de kidsrun heel veel succes!!

Binnen Samcity zijn veel kinderen sportief en actief bezig. Het is fantastisch om te zien dat plezier maken en bewegen zo goed samen gaan. We hopen dat de deelnemende kids aan de run vooral veel fun beleven!