Interview met Louisa Heddes – Heddes Makelaardij

Heddes Makelaardij is Hoofdsponsor van de Enza Zaden Vooroeverloop maar, wat doet Heddes Makelaardij eigenlijk?

Heddes Makelaardij houdt zich voornamelijk bezig met de aankoop en verkoop van woningen en bedrijfsonroerendgoed.
Voor de verkoop van uw woning kan ik u begeleiden om de woning verkoopklaar te maken om er op die manier het maximale uit te halen, de zogenaamde verkoopstyling.
Na de verkoop van uw woning kunt u terecht voor het van A-Z regelen en begeleiden van de verhuizing. Op die manier kunt u zich bezig houden met de leuke kanten van verhuizen en wordt de rest gewoon geregeld.

Wat onderscheidt jou van andere makelaars in de omgeving?

Het onderscheid van Heddes Makelaardij zit hem in:

Laagdrempeligheid omdat ik het enige aanspreekpunt ben. Daarnaast ben ik heel actief met de verkoop van woningen, veelal via de moderne digitale kanalen.
Maar een bezichtiging blijft (gelukkig) gewoon mensenwerk. Om mij hiervoor te bereiken kunnen potentiële kopers mij elke dag van de week bellen, ook ’s avonds en in het weekend. Dus flexibel omgaan met de mogelijkheden die er zijn voor de nieuwe kopers of verkopers.

Daarnaast ben ik iemand die zegt wat ze doet en doet wat ze zegt, kom ik mijn afspraken na en geef altijd een terugkoppeling naar mijn klant na de bezichtiging van de woning.

En omdat ik actief ben in diverse takken van sport heb ik een breed netwerk wat ik kan inzetten naar de zoektocht voor een potentiële koper van uw woning.

In het verleden ben ik ook wel eens “de-moeilijke-pandjes” makelaar genoemd. Doordat de aanpak van Heddes Makelaardij anders is dan anders en omdat sommige panden nou eenmaal een andere aanpak vereisen dan de gewone reguliere panden, gebeurt het regelmatig dat panden die langer te koop staan bij een andere makelaar door de aanpak van Heddes Makelaardij wel worden gezien en worden verkocht.

We zijn er erg blij mee dat je de Enza Zaden Vooroeverloop zo ondersteunt, maar waarom doe je dat eigenlijk?

Ik ondersteun graag een lokaal sportief evenement.

Ik wil mij als makelaar laten zien voor de naamsbekendheid en laten zien dat ik maatschappelijk betrokken ben bij de omgeving. Het is leuk om op deze manier een goede bijdrage te leveren aan mijn klanten en nieuwe klanten in de omgeving. Ook wil ik een positieve bijdrage leveren om mensen te stimuleren om een gezonde en sportieve manier van leven na te streven. Als dat lukt door hoofdsponsor te zijn van dit evenement dan doe ik dat graag.

Heb je zelf hardloop ervaring in de Enza Zaden Vooroeverloop?

Zelf heb ik bij de eerste Vooroeverloop meegedaan met de voor mij allereerste halve marathon. Dat was een mooie beleving maar wel zwaar. De mooie omgeving maakte een hoop goed maar ik was blij dat het erop zat. Ik zou dan ook via deze weg alvast alle deelnemers heel veel succes willen toewensen.
En zoals mijn slogan zegt: Heddes Makelaardij daar kom je mee thuis!