De afstanden van de Enza Zaden Vooroeverloop 2019

Bij de zevende editie van de Enza Zaden Vooroeverloop op zondag 1 september kunnen nieuwe én geoefende hardlopers hun hart nu ook ophalen met de 5 kilometer.

Na zeven jaar heeft de organisatie van de Enza Zaden Vooroeverloop besloten om de 5 kilometer toe te voegen. Zo is er, naast de 10 en 21 kilometer, nu dus ook de mogelijkheid om voor de 5 kilometer in te schrijven. We hopen hiermee voor een ieder een passende afstand aan te kunnen bieden. Bovendien kan er als team worden meegedaan aan de 5 en de 10 kilometer.

Zoals ieder jaar starten en finishen de deelnemers op de dijk voor de ingang van het Stoommachinemuseum in Medemblik. Vanaf daar lopen de verschillende afstanden zoveel mogelijk langs de kust van het IJsselmeer tussen Medemblik en Enkhuizen. 

Kijk op de website voor meer informatie.