Nieuw dit jaar: De Team van het jaar competitie!

Vind je het gezellig om samen met je vrienden of vriendinnen in teamverband mee te doen aan de mooiste en gezelligste run van West-Friesland? Of wil je graag met je collega’s strijden tegen de teams van Enza Zaden uit Enkhuizen, Schouten Installatietechniek uit Zwaag of P. Vriend Sloopwerken uit Hem?
Meld je dan samen aan voor: “De Team van het Jaar Competitie Enza Zaden Vooroeverloop!”

Samen de uitdaging aangaan op het mooiste parcours van West-Friesland en vervolgens samen nagenieten bij het Stoommachine Museum in Medemblik.

Je kunt kiezen voor de 5 km afstand of de 10 km afstand. Jullie starten tegelijk, dat is al een groot deel van de pret! Ieder team telt minimaal 3 en maximaal 5 personen. Ben je met meer dan 5 personen? Schrijf dan 2 teams in! Het teamgemiddelde bepaalt de teamtijd en is bepalend voor de klassering, je eigen eindtijd komt natuurlijk ook in het algemene klassement.

De kosten zijn gelijk aan de kosten voor individuele inschrijving, €12,50 per deelnemer. Maar wij geven jullie team graag een beetje extra aandacht: naast het gratis hardloopshirt, welke elke deelnemer ontvangt, zorgen wij natuurlijk voor een mooie teamfoto en ontvangt het winnende team een beker en per persoon een consumptie bon. Ook vermelden wij de naam en evt. logo van je team op onze website.

Zie voor meer informatie ook onze website: www.enzazadenvooroeverloop.nl

Graag zien wij jullie op 1 september aan de start!