Deelnemersinformatie Vooroeverloop

KidsRun 1 september 2019


Beste deelnemer

Leuk dat je meedoet aan onze loop! Lees deze informatie nog even door zodat je goed op de hoogte bent. Per mail ontvang je informatie over je inschrijving, hierin vind je ook je startnummer. Deze mail zal rond het laatste weekend vóór de Vooroeverloop worden verstuurd.


Locatie en parkeren

De start is bij het Stoommachinemuseum aan de Oosterdijk 4 in Medemblik. Er is voldoende parkeerruimte op het parkeerterrein bij het Regattacentrum. Je kunt dit adres aanhouden: Vooroever 3 in Medemblik. Gebruik de route via het centrum van Medemblik, anders loop je vast op de afzetting voor ons evenement. Het is vanaf daar ongeveer 1km lopen naar de start. 
 Het museum is tijdens het evenement niet bereikbaar voor auto’s. Fietsers kunnen het museum wél bereiken.

Startnummer

Vanaf 8:30 u kun je bij de start je startbewijs ophalen. Deze worden uitgedeeld in de tent op het terrein van het Stoommachinemuseum. Dit doen we op basis van je startnummer, deze is te vinden in de email. Zorg dat je je nummer weet, dan kunnen we je zo snel mogelijk helpen. Wij verzoeken je om het startnummer op de borst te dragen.

De start

De warming-up begint om 09:45 u. De start van de KidsRun is om 10:00 uur op de weg voor het Stoommachinemuseum.

De voorzieningen

Er is een drinkpost bij de Zoete Zee en bij de finish.
Er zijn toiletten bij het museum.

De finish

Na de finish ontvang je een medaille.
Het startnummer wordt maar 1x gebruikt, dus dit mag je houden.Je mag gratis (met je ouders / familie) het Stoommachinemuseum bezoeken. Er is er een spectaculair springkussen van Funfestijn en er is een groot terras met goede horecavoorzieningen.

Foto’s

Er worden langs het parcours foto’s gemaakt die op onze website worden geplaatst. Alle foto’s zijn gratis te downloaden of te delen via de social media. De foto’s zijn vanaf vrijdag na de loop beschikbaar.

Vrijwilligers

Langs het parcours zijn vrijwilligers aanwezig, zij zijn herkenbaar aan hun oranje reflecterende hesjes. Als je vragen hebt, dan kunnen zij je verder helpen.

EHBO

Er is EHBO aanwezig. Heb je EHBO nodig, spreek dan een vrijwilliger aan, zij hebben telefoonnummers om de organisatie cq de EHBO te bereiken. Het nummer is 06 8204 9697. Uiteraard kun je bij spoedeisende zaken ook 112 bellen.

Algemeen

Als organisatie zetten wij ons ervoor in om het evenement zo perfect mogelijk te laten verlopen. Wij kunnen daar bij niet zonder jouw medewerking. Mocht er onverhoopt iets onduidelijk zijn of niet goed verlopen, dan rekenen wij op je begrip. Meld het ons zodat wij er wellicht iets aan kunnen doen.

Samenvatting:


Telefoonnummer organisatie: 06 2491 5791
Vanaf 08:30 uur: Tent terrein Stoommachinemuseum, startnummers ophalen.
09.45 uur: Warming up Kidsrun

10:00 uur: Start KidsRun
Direct na de finish: Uitreiking medailles
Vanaf 10.30 uur: Start andere afstanden
11:15 uur en later: prijsuitreikingen 5KM, 10KM, Halve Marathon


Met medewerking van