Vooroeverloop winnares 10km

Naam: Lisanne
Leeftijd: Langerijs
Beroep: fitness instructrice, spinning instructrice, begeleid mensen met afvallen en fitter worden.
Woonplaats: Schoninghsdorf
Afstand: 10KM
Werkelijke eindtijd: 40:49

Beste Lisanne, je komt helemaal uit Duitsland naar Medemblik om mee te doen aan onze loop, waarom?

Vorig jaar heb ik voor de eerste keer mee gedaan en ik vond het een ontzettend leuke en goed georganiseerde loop. Ik kom oorspronkelijk uit Abbekerk, waar mijn ouders nog steeds wonen. Dit jaar dus wederom dit leuke loopje met een pittig parcours mee kunnen lopen en daarna gezellig bij mijn ouders op visite. Eigenlijk voelt dit dus toch stiekem als een thuis wedstrijd.

Kwam je alleen hier naar toe?

Nee, mijn oudste zoon liep mee met de Kidsrun. Vorig jaar waren we met de hele familie, maar omdat we toen te laat aankwamen ivm verkeershinder, misten de kinderen net de Kidsrun.

Hoe ging het? Ben je tevreden?

Het ging goed. Heb niet maximaal gelopen, maar wel lekker tempo kunnen lopen. Niet ontevreden dus.

Je hebt je eigen parcoursrecord verbeterd, hoe is dat?

Dat is wel een fijn gevoel. Ik wist wel dat ik mijn tijd zou verbeteren, maar als het dan ook echt gebeurt is dat toch altijd leuk!

Kom je volgend jaar weer?

Dat weet ik nog niet zeker. Momenteel weet ik nog niet zo goed welke doelen ik voor ogen heb. Ik vind hardlopen heel erg leuk, maar daarnaast vind ik krachtsport en triathlon ook erg mooi. Dus even afhankelijk van mijn doelen volgend jaar. Maar grote kans dat ik wel aanwezig ben!
Ik wil nog wel alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet en enthousiasme.