Hoofdsponsor: Schouten Techniek

De Enza Zaden Vooroeverloop kan niet georganiseerd worden zonder haar trouwe sponsors. Schouten Techniek uit Zwaag is al jaren één van onze hoofdsponsors en is volop in de voorbereiding voor de Team van het Jaar competitie! Tijd om wat vragen te stellen:

Wie doen er mee met de voorbereidingen voor De Enza Zaden Vooroeverloop 2019?
Met ongeveer 18 collega’s trainen wij elke week voor de Enza Zaden Vooroeverloop. Onder leiding van Siem Zeilemaker, trainer vanuit Loopgroep Medemblik, trainen wij elke donderdagmiddag gezamenlijk een uurtje. Daarnaast wordt er nog individueel getraind. Zo worden wij klaargestoomd voor de 5 of 10 kilometer.

Hoe bevalt de training?
De training bevalt erg goed. Iedereen wordt steeds een beetje beter en er wordt ook veel lol gemaakt!

Lopen jullie als team mee?
Ja, er zullen teams worden gevormd. Zij strijden mee met de Team van het Jaar competitie!

Hebben jullie een geheim wapen?
Dat houden wij natuurlijk geheim 😉 

Aan welke afstanden worden deelgenomen?
Er wordt met onze teams aan de 5 en 10 km deelgenomen.

Over Schouten Techniek:
Als installateur draagt Schouten Techniek bij aan woon- en werkcomfort. In combinatie met duurzame energiebronnen ontwikkelt Schouten Techniek voortdurend nieuwe technische systemen.
Hierdoor, en door de expertise op elk gebied van installatietechniek, biedt Schouten Techniek dé (totaal)oplossing voor woningbouw, utiliteitsbouw, modulaire bouwsystemen of technisch beheer en onderhoud. De werknemers van Schouten Techniek maken wonen en werken niet alleen nóg comfortabeler, maar ook energiezuiniger. Met profijt voor de opdrachtgever, eindgebruiker en uiteraard het milieu.

Welk team gaat de strijd aan tegen de teams van Schouten Techniek en gaat met de Team van het jaar beker naar huis? 

Meld jullie team aan via deze link.