Samenwerking Medemblik Sport met Ik Loop Hard

Ook voor de Enzazaden Vooroeverloop hebben wij Robin Pillekers, oprichter van Ik Loop Hard, gevraagd ons evenement binnen zijn community te promoten. Ik Loop Hard kent ruim 25.000 enthousiaste leden. Een hele grote groep hardlopers, logisch dat wij hier iets meer van willen weten!

Ik Loop Hard is opgericht in 2012 als een fanpage en later in 2014 is de start van de groep gemaakt op Facebook. De oprichter is Robin Pillekers, 48 jaar, getrouwd met Marjon Pillekers en vader van 2 dochters Romy en Lotte. In het dagelijks leven is Robin werkzaam bij de regionale televisie (voorheen commerciële TV bij RTL Nederland) en hij bestempelt zich als een avontuurlijke hardloper. Dit past helemaal in de geest van “Ik Loop Hard”.

Ik Loop Hard staat namelijk voor hardlopen zonder enige vorm van verplichte prestige, snelheid, afstand, afkomst. Plezier en avontuur beleven met gelijkgestemden (lekker in beweging zijn) is het belangrijkste recept van Ik Loop Hard.

Wij weten dat we vorig jaar een groep “Ik Loop Hard” leden aan de start van de Enzazaden Vooroeverloop hebben mogen verwelkomen. Rest ons dus de belangrijkste vraag, wat vonden de lopers van de vorige editie? Dit zijn de kernwoorden: omgeving, natuur, gezelligheid, knusheid, sfeer, prachtige route!

Wij wensen Robin en de leden van Ik Loop Hard veel succes met de voorbereidingen en tot ziens aan de start op 1 september!