bus3

Rabobank West-Friesland is dichtbij en betrokken in de regio West-Friesland. Zo zijn we ook als hoofdsponsor betrokken bij de Vooroeverloop. De mooiste hardloopwedstrijd in ons werkgebied. Rabobank draagt goede, lokale initiatieven een warm hart toe. Dit brengen we tot uiting door zelf mee te lopen met Rabo-teams, betrokken te zijn bij de organisatie en een hippe smoothiebar te sponsoren. Alle fanatiekelingen mogen na afloop van hun loop een gratis, gezonde smoothie ophalen bij Laih Laih’s Kruiden & Theetuin. We hebben er bewust voor gekozen om samen te werken met deze partij, aangezien zij alleen werken met duurzame, plantaardige en verantwoorde producten en verspilling van voedsel zoveel als mogelijk proberen te beperken. Dit sluit aan bij de missie van Rabobank; growing a better world together.

Op vertoon van je startnummer kun je een gratis smoothie afhalen. Voor publiek zijn eventueel smoothies tegen betaling te verkrijgen.

Sportieve groet,

Marleen en Priscilla

Rabobank West-Friesland