Louisa Hesses sportmassage medemblik vooroeverloop

Louisa Heddes is al enkele jaren trainster bij Loopgroep Medemblik. Vol enthousiasme neemt ze de nieuwkomers van Start-to-Run, of zoals het tegenwoordig heet ‘start met (hard)lopen’,  onder haar hoede. Door haar enthousiaste en gezellige manier van werken zijn er al vele ’starters’ doorgestroomd binnen de club en trainen zij 1 of meerdere keren per week met de andere clubleden mee. Heel erg leuk als je mensen zo weet te motiveren en ze blij aan het bewegen krijgt. .. want fanatiek is ze wel hoor!

Zelf zegt ze daarover : “in de 1e les gaan ze voor hun gevoel al helemaal dood na 1 minuut hardlopen. En na 2 weken lachen ze daarom. Het is zó leuk als ze er zelf een vervolg aan geven door bij de club te blijven en mee te kunnen trainen met de mensen waar ze eerst vreselijke tegenop keken. Daarvoor doe ik het!”
Louisa is 6 jaar geleden zelf als lid begonnen bij de Loopgroep nadat ze aan de 1e Vooroeverloop meegedaan had. Liep daarna af en toe een wedstrijd als recreant. Zo bijvoorbeeld ook de Berenloop op Terschelling waar ze dan het hele weekend vertoeft om van de sport maar ook van de gezelligheid erom heen te genieten met haar medesporters. Want ze is erg fanatiek met sporten, maar van gezelligheid houdt ze zeker ook!! Mooi om dat te kunnen combineren.     

                                                                                                                                                        
Aangezien ze geen stilzitter is, rolde Louisa zo in haar rol als trainster bij de Loopgroep. Daarnaast doet ze nog vele andere dingen, om bij de sport te blijven: Louisa verzorgt ook sportmassage in haar eigen praktijk in Medemblik. Als je een blessure opgelopen hebt, of je hebt gewoon eens zin in een stevige massage tussen al het sporten door, dan ben je bij haar aan het goede adres. Zie ook haar website voor verdere informatie www.sportmassagemedemblik.nl
Zo helpt ze al jaren mee bij de Vooroeverloop als masseur na afloop van de loop. Ook dit jaar zal ze weer aanwezig zijn samen met een trouw team van masseurs die ons terzijde staan! Deze inbreng wordt enorm door ons gewaardeerd. Louisa, we hopen nog lang van je mogen te genieten op de club, niet alleen als trainster maar ook als lid.